|  |   | 

Hayvan Bakım Ürünleri Hakkında

Soru : Çok sevdiğim atımın derisinde yara var, iyileştirecek bir ürününüz var mıdır?

Cevap : Evet, içeriğindeki AyDo™ SIW ile, hayvanların kürklerinde ve derilerindeki her türlü cilt sorunları için geliştirilmiş sıradışı bir sprey formülümüz vardır.
Ayrıca, hayvanların ciltlerinin yenilenmesi için geliştirilen, bir genel kullanım ürünü olan Jel de vardır.

Hayvanların derisinde ki dokuların derinlerine işleyerek, zararlı oluşumlardan arındırır ve ciltlerini iyileştirir, ölü hücrelerin atılmasına ve yaraların çabuk iyileşmesine yardımcı olur.
İçeriğindeki etken madde olan AyDo™ SIW ile, hayvanların cildi için çok etkin bir yenileyici ve iyileştirici bir jeldir. Biyolojik olarak da %100 çözünür.

 

Soru:Evcil Hayvanlardaki kötü kokular için kullanılabailecek bir ürününüz var mıdır?

Cevap: Evet, hayvanların kötü kokularını gidermek için uzun süre dayanan parfümlerimiz üretilmektedir. %100 doğal ve alkolsüz parfümüyle AyDo™ SIW Ev Hayvanı Esansı, hayvanlarınızın kürkünden ve cildinden pire, kene gibi parazitleri uzak tutmak ve özellikle yıkanamayan hayvanların kötü kokularından arınarak, hoş kokmaları maksadıyla üretilmiştir.
Etkisi birkaç gün boyunca devam eder. İçeriğinde AyDo™ SIW ve yüksek kalitede bitkisel yağlar bulunmaktadır. Biyolojik olarak da %100 çözünür.

 

Soru :Hayvanların bulundukları ortamda ki havayı temizlemek mümkün müdür?

Cevap : Evet, hayvanların bulunduğu ortamlardaki havayı temizlemek için geliştirilmiş bir ürünümüz vardır. Kirlenen hava, tamamen eski haline döndürülerek İnsan sağlığı için tekrar faydalı hale getirilir. İçeriğindeki AyDo™ SIW’nin “kuşatma” özelliği sayesinde havada bulunan zararlı her türlü bakteri ve diğer organizmaların yarattığı organik kirlilik etkisiz hale getirilir. Ayrıca yine kuşatma özelliğiyle havada bulunan tüm kimyasal ve inorganik bileşikler izole edilerek zararsız hale getirilir. Böylece hayvanların barındığı kapalı mekanlardaki hava etkili, güvenli, kolay ve ekonomik bir yöntemle temizlenmiş olur. Biyolojik olarak da %100 çözünür.

 

Soru : Çok sevdiğimiz kedimizi yıkayamıyoruz, su dan çok çekiniyor. acaba bunun temizliği için bir ürününüz var mıdır?

Cevap : Evet, AyDo™ SIW Ev Hayvanı Vücut Temizleyicisi, tüm ev hayvanlarının tüylerini temizlemek ve ciltlerindeki Ph dengesini normale getirmek amacıyla üretilmiştir.
Pire ve kene gibi parazitleri de hayvanlarınızın vücudundan uzak tutar ve tüy gelişimini arttırır. Hayvanlarınızın kürklerinde ve cildinde derinlemesine temizleyici ve arındırıcı bir etki yapar. İçeriğindeki maddelerin sıradışı özellikleri sayesinde hayvanlarınızın tüylerine ipeksi bir yumuşaklık kazandırır. Biyolojik olarak da %100 çözünür.

 

Soru : Akvaryumumu çok seviyorum ama temizlemek çok zahmetli ve uzun bir süreç, bunu kolaylaştıracak bir ürününüz var mıdır?

Cevap : Evet, AyDo™ SIW AQUARIUM, Akvaryum temizliği ve bakımı için özel olarak geliştirilmiş çok etkili ürünümüzdür. Akvaryumunuzu temizlerken uygulayacağınız bu formülle akvaryum suyunuz uzun süre tazeliğini, canlılığını korur ve akvaryum suyunuza bakım yaparak yosun oluşumunu ve gelişimini de engeller. Suda ki tüm organik ya da inorganik zararlı maddeleri etkisiz hale getirirek, akvaryum suyunu arındırır ve akvaryumdaki canlıların yaşam koşullarını iyileştirir. Bu iyileştirilmiş durumu da çok uzun süre muhafaza eder. Zaman, zaman bu formülle yapacağınız küçük müdahalelerle akvaryumu temizlemeniz ve suyunu değiştirmeniz gerekmeyecektir.

 

 

Ürünlerimizin gelişim sürecinde hiç bir canlıya zarar verilmemiştir.

 

 

 

Dikkat

Dünyamızın yedeği yoktur, lütfen O'nu koruyalım...

Ayhan DOYUK